Forside

Nord-Norge er et uoppdaget ferieland for mange nordmenn, og det er litt synd, ettersom landsdelen har veldig mye å by på. Altfor mange turister reiser bare til Nordkapp, før de snur og drar sørover igjen, uten å stanse for å oppdage mer av Nord-Norge. I denne bloggen kan du lese mer om noen aktiviteter du kan drive med i Nord-Norge. Bloggen fokuserer på hundekjøring, men landsdelen kan selvsagt tilby mange andre ting også.

Gjenoppdag Norge

Nordmenn er glad i å reise, og det er selvsagt fint. Men fokus er ofte på reiser til utlandet. Noen tror visst at jo lengre vekk man reiser, desto lykkeligere blir man, men slik er det ikke. Alt fokus på utenlandsreiser har ført til at mange nordmenn nesten ikke kjenner sitt eget land. Kanskje det er på tide å gjøre noe med det, og legge neste feriereise til Norge. Da er Nord-Norge et fint sted å starte. Ikke nøy deg med å besøke bare de kjente og populære feriestedene. Dra til steder du aldri har hørt om. Snakk med lokalbefolkningen der og finn ut hva hjemstedet deres har å by på. Kanskje oppdager du noe du ikke visste om Norge, og kanskje får du til og med noen nye venner på veien.

Miljøvennlig og viktig

Det er mer miljøvennlig å reise i eget land, ettersom du ikke trenger å reise så langt. I en tid der det er mye fokus på utslipp fra fly, er jo reiser innen eget land et perfekt alternativ. Sommeren kan være fin i Norge, også, så det er ingen grunn til å bytte ut Norge med Syden, i hvert fall ikke hver eneste sommer. Reiser du i eget land, støtter du også den norske turistnæringen, og du slipper å tenke på kronekurs og valutakurser. Du trenger heller ikke å lære deg et nytt språk for å kommunisere med lokalbefolkningen. Bruk den neste ferien på en norgestur, og lær mer om ditt eget land.